• Theater avond 2023

  8 Juni 2023 Organiseert Zonta Eindhoven een theater avond. De groep plankgas speelt IK VROUW VAN JOUW.

 • Women in Technology Scholarship

  18 Oktober 2021 heeft ZontaClub Eindhoven haar Women In Technology scholarship uitgereikt aan Wietske de Bondt Tijdens de Zonta International biennial meeting in juli 2018 in Yokohama, Japan, heeft Zonta een nieuw scholarship geïntroduceerd voor getalenteerde vrouwen in (lees meer)

 • Orange the World 2021

  Stop geweld tegen vrouwen. In de periode van 25 november tot 10 december is de wereldwijde campagne Orange the World. Deze is geinitieerd vanuit de Verenigde naties en heeft als doel om het onacceptabele geweld tegen vrouwen te stoppen. (lees meer)

 • Jane M Klausman Women in Business Scholarship

  Vrouwen komen steeds verder. Qua opleiding, carriere en leiderschapsposities maken vrouwen stappen. Overal in de wereld. Stappen die ze vroeger niet konden of mochten maken. Onderzoek wijst echter uit dat vrouwen in het bedrijfsleven nog steeds in de (lees meer)

 • Zonta theateravond 2019

  Verplaatst: Zonta Theateravond

  Belangrijke Update: de Theateravond van 18 maart gaat niet door. Zontaclub Eindhoven geeft opvolging aan de voorschriften van de autoriteiten rondom het Coronavirus. De Theateravond van 18 maart 2020 wordt daarom uitgesteld tot een nog nader te bepalen (lees meer)

 • Zonta Says NO! 25 november

  Op 25 november 2019 zegt Zontaclub Eindhoven samen met Zonta International en UN Women wederom NEE tegen geweld tegen vrouwen met de campagne “Orange the World”. Het evoluon zal in kader van deze campagne 10 dagen lang oranje (lees meer)

 • 21 oktober 2019: Women in Technology Scholarship uitreiking

  In aanwezigheid van 27 Clubleden, de vakjury en een tiental studenten heeft ZontaClub Eindhoven op 21 oktober 2019 haar Women in Technology Scholarship uitgereikt aan Anouk Hubrechsen. (*Doordat zij voor haar onderzoek in Amerika was, kon deze uitreiking niet eerder (lees meer)

 • Anouk Hubrechsen wint ook de Zonta District 29 “Women in Technology Scholarship”!

  In 2019 reikte Zontaclub Eindhoven voor het eerst de Women in Technology Scholarship uit. Dit is een award voor een veelbelovende jonge vrouw die studeert of werkzaam is in STEM.  Een scholarship die uitermate goed bij onze Brainport (lees meer)

 • Zonta District 29 Conferentie

  Op 4, 5 en 6 oktober organiseerde Zontaclub Eindhoven de Zonta District 29 Conference, waar bijna 200 zontians uit District 29 aan deelnamen.Vrijdag startte met een bezoek aan het van Abbe museum en een welkomst receptie in het (lees meer)

 • Woensdag 13 maart 2019 Theateravond!

  Onze jaarlijkse fundraising theateravond, op woensdag 13 maart, Theatergroep Plankgas speelt ‘Heb ik weer!’ Een kuur van een uur. Met aankoop van uw kaartje steunt u dit jaar: Het Zonta International project “Ending Child Marriage” Een wereldwijd project om (lees meer)

 • Fotoverslag activiteiten in 2018

  2018 was een jaar met veel verschillende clubactiviteiten: De kennismakingsavond met potentiële nieuwe leden in januari was een groot succes. We hebben in de loop van het jaar 3  nieuwe Zontaleden geïnstalleerd, we hopen dat ze nog heel (lees meer)

 • Orange The World: 25 november

  “Orange The World” Internationale Campagne van UN-Women en Zonta International: “Zonta says NO violence against women”   Wereldwijd krijgt één op de drie vrouwen met fysiek of seksueel geweld te maken in haar leven. In sommige landen is dit (lees meer)

 • Goal nr 5: Gender equality

  Zonta Goals 2018-2010: Empowering The Future. We maximize our impact through: Service: Club’s, districts and ZIF: partnership with UN (UN Women, Unicef USA) and council of Europe: projects as Let us learn Madagascar (partner Unicef USA) Eid bi Eid (lees meer)

 • 64e Convention in Yokohama

  Van 29 juni t/m 3 july 2018 was de 64e Convention van Zonta International in Yokohama! Er waren vertegenwoordigers uit 64 landen aanwezig, Nederland was ruim vertegenwoordigd met o.a. 10 Zonta leden uit Eindhoven.  Foto 1: bijeenkomst van (lees meer)

 • Mooie opbrengst voor SHE Decides

  Onze fundraising Theateravond op 20 maart in Het Klooster in Nuenen was als vanouds: gezellig en goed. De opbrengst van € 2.845,- gaat naar She Decides. Er waren veel bekenden maar gelukkig ook een grote groep nieuwe bezoekers die (lees meer)

 • Dinsdag 20 maart 2018 Theateravond

  Fundraising avond ten behoeve van She Decides, in Het Klooster in Nuenen. Kaarten à € 22,50 incl. koffie/thee vooraf en drankje na.  Kaarten zijn te bestellen via de leden van Zontaclub Eindhoven of via [email protected] Vanaf 19.00 uur (lees meer)

 • Maak kennis met Zontaclub Eindhoven

  Op maandag 15 januari  2018 Clubavond met introducés!  

 • Terugblik op 2017 Fotoverslag

  2017 was een mooi, actief, intensief Zontaclub jaar: Naast leuke clubavonden met interessante sprekers (foto 1), hebben we meer dan 300 tassen ingezameld voor de fundraising avond voor De Kledingbank en Dress for Succes (foto 2). foto 3: We (lees meer)

 • Zonta Conference District 29

  6-7-8 oktober 2017 was de district conference in Dortmund, een vol Zonta weekend. Met vrijdag middag het culturele programma en ‘s avonds de officiële opening in het Stadhuis van Dortmund Zaterdag sprekers, video boodschap van Zonta International President (lees meer)

 • Fingerprint, blijvende herinnering

  Veronique Driedonks bedankt voor jouw bijdrage aan de Areadag in Eindhoven: een “Fingerprint” van alle aanwezigen omgezet in een zeefdruk voor iedereen die een bijdrage geleverd heeft aan het Serviceproject Krachtbedrijf. Een prachtige, persoonlijke herinnering!

 • Lichtjesroute 2017

  De Lichtjesroute is een evenement dat elk najaar, beginnend met de bevrijdingsoptocht op 18 september, wordt gehouden in Eindhoven. Het doel van de lichtjesroute is het in stand houden van de herinnering aan de bevrijding van Eindhoven, met (lees meer)

 • Documentaire “Een nieuw begin”

  “Een nieuw begin” gaat over ondernemerschap als middel om je leven op te bouwen. “Mensen uit de opvang en vluchtelingen die huis en haard hebben verlaten, hebben durf en doorzettingsvermogen. Beiden zijn bij uitstek ondernemerscompetenties”. Eigen ondernemerschap is (lees meer)

 • Theateravond 2017 en tassenproject groot succes

  Op woensdag 8 maart 2017 was het zover: onze fundraisingavond: De theateravond met Theatergroep Valkenswaard (& het Kransje met de Tantes) en de tassen verkoop van de 400 gedoneerde tassen. Het was een geweldige dag, met veel tassen, (lees meer)

 • Theateravond en Tassen in De Hofnar

  Zonta Eindhoven organiseert op woensdag 8 maart 2017 in Theater De Hofnar in Valkenswaard weer een theateravond Plus en ook ons tassenproject. Kaarten á € 22,50 per stuk. Met aankoop van uw kaartjes steunt u dit jaar De (lees meer)

 • Lichtjesroute 2016

  Op maandag 26 september hebben we weer met dankbare gasten in de auto, voor het Rode Kruis, de Lichtjesroute in Eindhoven gereden. De mooie avond werd traditioneel in het Rode Kruis gebouw afgesloten met een advocaatje met slagroom! (lees meer)

 • Zonta-Eindhoven lustrum Diës

  Zaterdag 24 september 2016 hebben wij het 25 jarig bestaan van Zonta-Eindhoven gevierd, samen met onze partners. Als locatie was Maastricht gekozen en het weer werkte heel zonnig mee! We startten onze feestelijke dag met een gezamenlijke lunch (lees meer)

 • 63e Zonta Convention Nice 2 t/m 6 juli 2016

  Meer dan 2000 Zontians uit de hele wereld waren in Nice bij elkaar voor de 63e Zonta Convention (biennium 2014-2016). Het thema van deze conventie: Empowering Women-TOGETHER. De conventie werd traditiegetrouw geopend met de vlaggenparade van de 67 (lees meer)

 • Geweldige opbrengst voor Krachtbedrijf

  Tijdens de Zonta areadag 2016 werd de cheque van € 12.000,- overhandigd aan Josette Dijkhuizen van Krachtbedrijf. Het bedrag was bijeengebracht door de opbrengst van het Zontaclub Eindhoven fundraising project (Theateravond in januari 2016 en de bijdrage van de (lees meer)

 • Zonta Areadag 2016 in Eindhoven

  Op zaterdag 16 april organiseerde Zondagclub Eindhoven de landelijke Zonta Areadag.  (foto: Ruud Balk) De opening werd gedaan door de minister van Defensie en winnaar van de Opzij Top 100 Invloedrijkste Vrouwen 2015, Jeanine Hennis-Plasschaert. Aansluitend waren er presentaties (lees meer)

 • Zonta Theateravond 2016

  ZONTA THEATERAVOND Woensdag 27 januari 2016 ‘t Klooster in Nuenen Kom naar “de vier Vrouwen van Willem van Oranje” van Theatergroep Plankgas en steun het project Krachtbedrijf van de Eindhovense prof. dr Josette Dijkhuizen. Download de brochure voor (lees meer)