Woensdag 13 maart 2019 Theateravond!

Onze jaarlijkse fundraising theateravond, op woensdag 13 maart, Theatergroep Plankgas speelt ‘Heb ik weer!’ Een kuur van een uur.

Met aankoop van uw kaartje steunt u dit jaar:

  1. Het Zonta International project “Ending Child Marriage” Een wereldwijd project om bewustwording te creëren en concrete acties tegen kindhuwelijken financieel te ondersteunen, samen met UNICEF/UNFPA.
  2. Onze nieuwe Zonta Eindhoven “Women in Technology”- scholarship. Deze zal in oktober a.s. uitgereikt worden aan een jonge vrouw in de regio, ter financiële ondersteuning voor het volgen van een technische studie.

 

 

 

 

 

Traditiegetrouw is er ook weer De Loterij met bijzondere prijzen.

En op De Markt in de foyer weer mooie producten te koop: leren vazen, sierraden, vilt-zijden sjaals, kunst, suède kleding.

De voorstelling ‘Heb ik weer!’ -Een kuur van een uur, is een muzikale voorstelling vol hilarische en ontroerende liedjes en herkenbare sketches over wat er allemaal tegen kan zitten in het leven, zorgt ervoor dat u denkt….”zo slecht heb ik het nog niet. Het kan altijd erger!”

Een kuur van een uur als perfect medicijn om er weer even tegen te kunnen!

Waar: Het Klooster, Park 1 in Nuenen, start om 19 uur.

www.theatergroep-plankgas.nl