• 2018 Zonta Eindhoven en She Decides

  ‘She Decides’ is op dinsdag 20 maart het fundraising doel voor 2018 Vrouwen hebben het recht om zelf te beslissen of ze een kind willen krijgen en wanneer. She Decides is een internationaal initiatief om steun te werven (lees meer)

 • 2017 Zonta Eindhoven en De Kledingbank

  Stichting De Kledingbank is op 8 maart het fundraising doel voor 2017.  En Dress for Success   Stichting Kledingbank Eindhoven bestaat sinds 7 jaar in Eindhoven en wordt geheel gerund door ongeveer 50 vrijwilligers. De stichting is volledig (lees meer)

 • 2016 Krachtbedrijf van Josette Dijkhuizen

  Over Krachtbedrijf Krachtbedrijf wil vrouwen uit de opvang de mogelijkheid geven om economisch zelfstandig en weerbaar te worden door hen te begeleiden bij het opzetten van een eigen onderneming. Het is een initiatief van de Eindhovense Josette Dijkhuizen, (lees meer)

 • 2015 Zonta Eindhoven en Stichting Djenné

    Over Stichting Djenné Stichting Djenné is een particulier initiatief en is opgericht in 2006. Deze Eindhovense stichting heeft al jarenlang contacten  met de stad Djenné in Mali, West Afrika. De stichting werkt  met zo’n 40 vrijwilligers en (lees meer)

 • ZIF

  Internationaal Fonds van Zonta met als doel het aantal voorvallen van geweld jegens vrouwen en meisjes terug te brengen middels bewustwording, kennisoverdracht en activiteiten ter voorkoming van geweld. ZISVAW-Fonds Zonta International ondersteunt wereldwijd projecten en programma&squos die rechten (lees meer)

 • Zonta says NO!

  Zonta Says NO to Violence Against Women, A campaign to end violence against women and girls “Zonta Says NO to Violence Against Women” is a Zonta International campaign to raise awareness of and increase actions to end violence (lees meer)

 • Femmes for Freedom

  In het 10e lustrumjaar 2014 steunt Zonta Nederland Femmes for Freedom, een organisatie die streeft naar huwelijkse vrijheid en gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

 • Young Mother Project

  Young Mothers Kenya is een opvangdorp voor kwetsbare zwangere tienermeisjes die tegen hun zin zwanger zijn geraakt. De meisjes mogen blijven tot hun 18e jaar en worden voorbereid op het terugkeren in de maatschappij. Er wordt veel aandacht (lees meer)