2016 Krachtbedrijf van Josette Dijkhuizen

Over Krachtbedrijf

Krachtbedrijf wil vrouwen uit de opvang de mogelijkheid geven om economisch zelfstandig en weerbaar te worden door hen te begeleiden bij het opzetten van een eigen onderneming. Het is een initiatief van de Eindhovense Josette Dijkhuizen, hon. Hoogleraar Ondernemerschapsontwikkeling en ondernemer. Josette was Vrouwenvertegenwoordiger voor Nederland bij de Verenigde Naties in 2013. Om Josette te ondersteunen in haar streven de methodiek uit te breiden naar andere kwetsbare groepen (vrouwelijke ex-gedetineerden, vluchtelingen en prostituees) zal de opbrengst van de fundraising van Zonta gebruikt worden voor het maken van een multi-mediatoepassing die erop gericht zal zijn om verschillende stakeholders te activeren om mee te doen in dit innovatieve project.

De opbrengst van de fundraising activiteiten voor dit project in 2016 van Zondagclub Eindhoven voor Krachtbedrijf werd middels een cheque overhandigd aan Josette door Tonne Verdonk, presidente Zonta Eindhoven.