Theateravond en Tassen in De Hofnar

Zonta Eindhoven organiseert op woensdag 8 maart 2017 in Theater De Hofnar in Valkenswaard weer
een theateravond Plus en ook ons tassenproject. Kaarten á € 22,50 per stuk.
Met aankoop van uw kaartjes steunt u dit jaar De Kledingbank en Dress for Success.

Het programma:

Vanaf 19.00 uur is er koffie en thee en gelegenheid tot het bezoeken en het kopen van tassen van ons tassenproject* in de foyer van De Hofnar.

*Houdt u ook zo van leuke tassen? Wij wel! Een hippe kleur, een leuk uitgaanstasje, een stoere shoptas, allemaal te gekke tassen. En dat voor een leuke prijs! De opbrengst hiervan is geheel bestemd voor het goede doel van deze avond: De Kledingbank. Dus dames…. op naar de tassen! (De tassen die niet verkocht worden gaan naar Dress for Success).

Ook zijn er voorafgaand aan de voorstelling lootjes te koop.

 

De voorstelling zelf begint 20.15 uur en wordt verzorgd door Theatergroep Valkenswaard (TGV Spoor2) u gaat deze avond een opname bijwonen van “Alles draait door”. Een parodie op de welbekende talkshow.

In de pauze om 21.00 is het vervolg van de tassenverkoop                                                                                             

 

Om 21.30 begint het tweede deel van de voorstelling, dan trakteert “Het Kransje Met  De Tantes” u op een muzikaal programma.   (Benieuwd naar hun club, kijk op: tgvspoor2.nl,     kransjemetdetantes.wordpress.com)logo-tgv

>> Kaarten á € 22,50 incl. koffie/thee vooraf en een drankje in de pauze of na de voorstelling. De kaarten zijn te bestellen via De Hofnar 040-2074010 of via [email protected]

 

Stichting Kledingbank Eindhoven Drukwerkbestaat sinds 7 jaar in Eindhoven en wordt geheel gerund door ongeveer 50 vrijwilligers. De stichting is volledig afhankelijk van donaties om de jaarlijkse kosten te kunnen betalen. Zij verzorgt gratis herbruikbare kleding ( 3 outfits per jaar) voor diegenen die geen eigen middelen hebben voor het kopen van kleding. En dit komt helaas nog veel te veel voor! Voor veel mensen is de nood hoog. Een schriftelijke verwijzing door hulpverleners en bevoegde instanties en legitimatie is een vereiste. Honderden zijn inmiddels gekleed door de kledingbank, die in een duidelijke behoefte voorziet.

 

Dress for Success-Eindhovendfs_eindhoven heeft in 8 jaar tijd een vaste plaats verworven als waardevolle maatschappelijke organisatie in Eindhoven. Het doel is werkzoekenden die daar zelf niet de middelen voor hebben te begeleiden in de terugkeer in het arbeidsproces. Jaarlijks krijgen
honderden werkzoekenden gratis advies over hoe ze zich moeten presenteren, persoonlijke uitstraling, communicatie etc. en kunnen ze workshops volgen. Daarbij wordt goed gekeken naar de functie waarop ze solliciteren. In 55% van de gevallen leidt dit tot een succesvolle sollicitatie!