Jane M Klausman Women in Business Scholarship

Vrouwen komen steeds verder. Qua opleiding, carriere en leiderschapsposities maken vrouwen stappen. Overal in de wereld. Stappen die ze vroeger niet konden of mochten maken. Onderzoek wijst echter uit dat vrouwen in het bedrijfsleven nog steeds in de minder zijn: Zo is maar 5% van alle CEOs in de S&P 500 vrouw.

Zonta gelooft in gender equality, ook in het bedrijfsleven. En daarom reikt Zonta International jaarlijks de Jane M Klausman Women in Business Scholarship uit. Dit is een Scholarship voor getalenteerde jonge vrouwen die een bedrijfsgerelateerde studie volgen en in het 2e jaar van hun Bachelor of hoger zitten of een bedrijfsgerelateerde Masteropleiding volgen, bijvoorbeeld: MBA, (Social) Economics, (Cultural) Management, Entrepreneurship.

De video bij dit artikel vertelt meer over het Scholarship. Meer informatie over de procedure is ook te vinden op deze pagina.


De deadline voor indienen van de aanvragen is: 1 juli 2020.