Zonta Theateravond 2016

Theateravond

ZONTA THEATERAVOND

Woensdag 27 januari 2016 ‘t Klooster in Nuenen

Kom naar “de vier Vrouwen van Willem van Oranje” van Theatergroep Plankgas en steun het project Krachtbedrijf van de Eindhovense prof. dr Josette Dijkhuizen.

Download de brochure voor nadere informatie over de kaartverkoop, of mail ons [email protected].

“De vier vrouwen van Willem van Oranje” De vier echtgenotes van Willem van Oranje hebben elkaar nooit ontmoet. Zo’n 450 jaar later doen ze dat alsnog, als ze nieuwsgierig uit hun portret stappen en elkaar de geheimen van hun levens met Willem onthullen. Beleef de geschiedenis van Onze Vader des Vaderlands door de ogen van hen die hem het beste kenden. Een interessant stuk geschiedenis op levendige wijze gebracht door Theatergroep Plankgas

“Krachtbedrijf” Het project Krachtbedrijf wil vrouwen uit de opvang de mogelijkheid geven om economisch zelfstandig en weerbaar te worden door hen te begeleiden bij het opzetten van een eigen onderneming. Het is een initiatief van de Eindhovense prof. dr. Josette Dijkhuizen, hon. hoogleraar Ondernemerschapsontwikkeling. Josette was ook Vrouwenvertegenwoordiger voor Nederland bij de Verenigde Naties in 2013. Om Josette te ondersteunen in haar streven de methodiek uit te breiden naar andere kwetsbare groepen (vrouwelijke ex-gedetineerden, vluchtelingen en prostituees) zal uw bijdrage gebruikt worden voor het maken van een multi-mediatoepassing die erop gericht zal zijn om gemeenten, opvangorganisaties en andere stakeholders te activeren om mee te doen in dit innovatieve project.

Krachtbedrijf is een initiatief van prof. dr. Josette Dijkhuizen, hon. hoogleraar Ondernemerschapsontwikkeling.

Koophieruwkaartjes