Anouk Hubrechsen wint ook de Zonta District 29 “Women in Technology Scholarship”!

In 2019 reikte Zontaclub Eindhoven voor het eerst de Women in Technology Scholarship uit. Dit is een award voor een veelbelovende jonge vrouw die studeert of werkzaam is in STEM.  Een scholarship die uitermate goed bij onze Brainport regio past. 

De winnares van de award, Anouk Hubrechsen, heeft ook de District 29 Scholarship gewonnen, waardoor zij niet alleen 2.000 euro van Zontaclub Eindhoven in ontvangst mocht nemen, maar ook 2.000 dollar van het Zonta District! Ze hield een geweldig speech!

Zontaclub Eindhoven is supertrots op Anouk en wij wensen haar een fantastische carriere toe.

Anouk samen op de foto met links Ariane Colson (Frankrijk-YWPA winner) en Nina Nisa Breuer (Duitsland 3rd YWPA winner)

Volgend jaar, in 2020, dingt Anouk ook nog mee naar de Zonta International Women in Technology Scholarship in Chicago! We blijven haar volgen!