Verplaatst: Zonta Theateravond

Belangrijke Update: de Theateravond van 18 maart gaat niet door. Zontaclub Eindhoven geeft opvolging aan de voorschriften van de autoriteiten rondom het Coronavirus. De Theateravond van 18 maart 2020 wordt daarom uitgesteld tot een nog nader te bepalen moment. De kaarthouders voor de Theateravond worden verder geïnformeerd via het Zontalid bij wie de toegangsvoucher is gekocht.

Zonta organiseert op woensdag 18 maart 2020 voor de 10e keer de Zonta Theateravond met een voorstelling van Plankgas. Met de opbrengst van deze bijzonder avond steunt Zontaclub Eindhoven net als vorig jaar twee projecten:

  1. Het Zonta International project ”Ending Child Marriage”. Een wereldwijd project om bewustwording te creëren en concrete acties tegen kind-huwelijken financieel te ondersteunen, samen met UNICEF/UNFPA.
  2. Onze Zonta Eindhoven “Women in Technology” Scholarship. Deze zal in oktober voor de tweede keer uitgereikt worden aan een jonge vrouw in de regio, ter financiële ondersteuning voor het volgen van een technische studie.

Lees meer over de theateravond op deze pagina.