ZIF

Internationaal Fonds van Zonta met als doel het aantal voorvallen van geweld jegens vrouwen en meisjes terug te brengen middels bewustwording, kennisoverdracht en activiteiten ter voorkoming van geweld.

ZISVAW-Fonds

Zonta International ondersteunt wereldwijd projecten en programma&squos die rechten voor vrouwen en meisjes onder de aandacht brengen. Het Zonta International Strategies to end Violence against Women (ZISVAW) – fonds heeft als doel het aantal voorvallen van geweld jegens vrouwen en meisjes terug te brengen middels bewustwording, kennisoverdracht en activiteiten ter voorkoming van geweld. Inmiddels heeft het fonds reeds meer dan 2 miljoen dollar besteed aan ondersteuning van 40 projecten in 23 landen. De komende twee jaar ligt de focus van het fonds op een allesomvattende strategie om verbrandingsgeweld jegens vrouwen in Cambodja, Nepal & Uganda te beëindigen.